ادامه مطلب
+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و ششم خرداد 1389ساعت 13:45  توسط سوگند | 
اد لازم
شکر میوه اگر شیرین باشد نیم کیلو و اگر ترش باشد یک کیلو - ورق ژلاتین 2 ورق- آب نصف لیوان
برچسب عنوان2
مقدار عنوان2
 
چگونگی تهیه
میوه را با آب می گذرایم پخته شود و له شود بعد شکر را اضافه می کنیم و در آخر ورقه های ژلاتین خیس شده را اضافه می کنیم و زیر ظرف را خاموش می کنیم و می گذاریم کمی ولرم شودو اگر خواستیم می توانیم از یک پارچة تمیز بافت درشت مارمالاد را رد کنیم تا صاف و یکدست شود و برای نگهداری آن هم باید در یک ظرف شیشه ای با درب محکم در یخچال نگهداری شود.
+ نوشته شده در  سه شنبه پنجم آبان 1388ساعت 15:36  توسط سوگند | 

ادامه مطلب
+ نوشته شده در  چهارشنبه یکم مهر 1388ساعت 22:25  توسط سوگند | 


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  چهارشنبه یکم مهر 1388ساعت 22:21  توسط سوگند | 

ادامه مطلب
+ نوشته شده در  چهارشنبه یکم مهر 1388ساعت 22:20  توسط سوگند | 

ادامه مطلب
+ نوشته شده در  چهارشنبه یکم مهر 1388ساعت 22:19  توسط سوگند | 


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  چهارشنبه چهاردهم مرداد 1388ساعت 17:29  توسط سوگند | 


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  چهارشنبه چهاردهم مرداد 1388ساعت 17:27  توسط سوگند | 


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  یکشنبه هفتم تیر 1388ساعت 21:57  توسط سوگند | 


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  یکشنبه هفتم تیر 1388ساعت 21:53  توسط سوگند | 

درباره شربت بار توضیح دهید؟


...
شربت یا بار، از اصطلاحات قنادی است و منظور شربتی است که از آب و شکر تهیه می شود. برای تهیه مقدار ذکر شده در دستور، یک دوم پیمانه شکر را در یک چهارم پیمانه آب روی حرارت ملایم قرار دهید و آنقدر بجوشد تا حجم کل آن به میزان یک سوم پیمانه برسد. دراین مرحله شربتِ بار آماده است
+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و هفتم فروردین 1388ساعت 18:21  توسط سوگند | 

ادامه مطلب
+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و هفتم فروردین 1388ساعت 18:19  توسط سوگند | 

 

کیک دو رنگ شکلاتی با پنیر


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و هفتم فروردین 1388ساعت 18:3  توسط سوگند | 

cake351.jpg


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و ششم فروردین 1388ساعت 11:19  توسط سوگند | 
خمیر قندی یا خمیر مارزیپان (Marzipan)
ادامه مطلب
+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و ششم فروردین 1388ساعت 11:14  توسط سوگند | 

چگونه با فوندانت روی کیک مستطیلی را بپوشانیم

مقداری خمیر فوندانت رو با پودر قند ورز بدین


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و ششم فروردین 1388ساعت 9:8  توسط سوگند | 

ادامه مطلب
+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و پنجم فروردین 1388ساعت 11:49  توسط سوگند | 

 

خمیر قندی یا خمیر مارزیپان (Marzipan

 

 



ادامه مطلب
+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و پنجم فروردین 1388ساعت 11:22  توسط سوگند | 

کیک شکلاتی 6 دقیقه ای

دیروز یه کیک شکلاتی 6 دقیقه ای درست کردم.کسانی که کمبود وقت دارند برای ولنتاین درست کنید و حالش رو ببرید

این از دسته کیک های کوئیک میکس هست که خیلی سریع آماده می شه

Image and video hosting by TinyPic


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و پنجم فروردین 1388ساعت 11:12  توسط سوگند | 

 

اژدهای یه سر آتیش باز

 


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و پنجم فروردین 1388ساعت 11:5  توسط سوگند | 
Image and video hosting by TinyPic

کیک لاوا


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و پنجم فروردین 1388ساعت 11:3  توسط سوگند | 

خمیر مارزپیان

خمیر مارزیپان
500 گرم شکر
500 گرم بادام بادام پوست گرفته و چرخ شده

ا عدد سفیده تخم مرغ
سفیده و شکر رو با هم مخلوط میکنیم در حد مخلوط شدم فقط میزنیم احتیاج به زدن زیاد نیست
بادم رو بهش اضافه میکنیم. وقتی خمیر شد. باید چرخش کرد. از درجه متوسط چرخ گوشت سه بار رد میکنیم از درجه ریز هم 3 بار دیگه. تا کاملا خمیری شکل بشه . بعد هم کمی اسانس بهش اضافه میکنیم. حتمی میشه کمی گلاب ریخت.
برای باز ککردنو کار کردن هم باید از پودر قند نرم استفاده کنیم چون جذبش میشه

+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و پنجم فروردین 1388ساعت 10:45  توسط سوگند | 

 كيك ساده براي تولد

مواد لازم :

 آرد سفيد تازه  2 ليوان
 روغن  1 ليوان
شير  1 ليوان
شكر  1 ليوان
تخم مرغ  3 عدد
بيكينگ پودر  2 قاشق چايخوري



ادامه مطلب
+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و چهارم فروردین 1388ساعت 21:15  توسط سوگند | 

كیك‌ بستنی میوه‌ای

حالا كه قرار است شما زحمت آماده‌كردن یكی از وعده‌های غذایی در روز زن را بكشید،

اگر همسرتان شاغل است و احیانا در آن روز دیرتر از شما به خانه می‌رسد، با درست‌كردن یك كیك‌بستنی خوشمزه و زیبا، پذیرایی روز زن را تكمیل كنید. این كیك‌بستنی، بسیار ساده و سریع درست می‌شود؛ اگر باور ندارید امتحان كنید.

کیک بستنی میوه ای

ادامه مطلب
+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و چهارم فروردین 1388ساعت 11:34  توسط سوگند |