ادامه مطلب
+ نوشته شده در  شنبه بیست و ششم دی 1388ساعت 14:47  توسط سوگند | 
کرم وانیلی
 
مواد لازم
شکر 2/1 پیمانه
نشاسته 2 قاشق غذاخوری
آب سرد 2/1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 2/1 قاشق چایخوری
نمک 4/1 قاشق چایخوری

ادامه مطلب
+ نوشته شده در  شنبه بیست و ششم دی 1388ساعت 14:44  توسط سوگند | 


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و هفتم آبان 1388ساعت 10:46  توسط سوگند | 
broken glass.jpg

ادامه مطلب
+ نوشته شده در  چهارشنبه یکم مهر 1388ساعت 22:8  توسط سوگند | 
دسر شکلات

موادلازم:

خامه  300 گرم
شکلات  200 گرم
شکر  نصف فنجان
زرده ی تخم مرغ  4 عدد
رنده ی پوست پرتقال  یک قاشق مرباخوری
کره  50 گرم

طرز تهیه :

 شکلات  و خامه را روی حرارت غیر مستقیم یعنی ،ظرف محتوی شکلات و خامه را بالای ظرف آبی که در روی حرارت قرار دارد، بگذارید.سپس زرده ی تخم مرغ  و شکر را با هم آن قدر بزنید تا سفید شود. رنده ی پوست پرتقال  را به این مخلوط اضافه نمایید.در انتها کره را اضافه کرده و همه ی مواد را با هم مخلوط کنید و در ظرف مناسب بریزید و روی آن را با خامه تزئین نمایید.

+ نوشته شده در  یکشنبه بیست و هفتم اردیبهشت 1388ساعت 12:6  توسط سوگند | 
ساندی یک دسر خوشمزه
ساندی یک دسر خوشمزه
ادامه مطلب
+ نوشته شده در  یکشنبه بیست و هفتم اردیبهشت 1388ساعت 12:2  توسط سوگند | 
دسر شکلاتی زمستانی
دسر شکلاتی زمستانی
موادلازم:
خامه 300 گرم
 شكلات 200 گرم
 شكر نصف فنجان
زرده ی تخم مرغ 4 عدد
 رنده ی پوست پرتقال یك قاشق مرباخوری
كره 50 گرم

 طرز تهیه :
شكلات و خامه را روی حرارت غیر مستقیم یعنی ،ظرف محتوی شكلات و خامه را بالای ظرف آبی كه در روی حرارت قرار دارد، بگذارید.سپس زرده ی تخم مرغ و شكر را با هم آن قدر بزنید تا سفید شود. رنده ی پوست پرتقال را به این مخلوط اضافه نمایید.در انتها كره را اضافه كرده و همه ی مواد را با هم مخلوط كنید و در ظرف مناسب بریزید و روی آن را با خامه تزئین نمایید.
+ نوشته شده در  یکشنبه بیست و هفتم اردیبهشت 1388ساعت 11:58  توسط سوگند | 


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و یکم اردیبهشت 1388ساعت 18:47  توسط سوگند | 


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و یکم اردیبهشت 1388ساعت 18:42  توسط سوگند | 

اسنک سیب


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و هفتم فروردین 1388ساعت 18:7  توسط سوگند | 

پلمبیر


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و هفتم فروردین 1388ساعت 17:38  توسط سوگند | 

تیرامیسو


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و هفتم فروردین 1388ساعت 17:36  توسط سوگند | 

پاناکوتا با سس قرمز


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و هفتم فروردین 1388ساعت 17:31  توسط سوگند | 

Honeydew melon fruit basket


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و ششم فروردین 1388ساعت 9:14  توسط سوگند | 

ژله به شکل آکواریوم (تمشک آبی)


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و پنجم فروردین 1388ساعت 11:17  توسط سوگند | 

 

سبد میوه خوشمزه

Edible fruit bouquet baby shower centerpiece


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و پنجم فروردین 1388ساعت 11:9  توسط سوگند | 
کرم موز

 

کرم موز

مواد لازم برای 6 نفر:

زرده تخم مرغ 6 عدد

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

شير 6 پیمانه

ورق ژلاتین 10 عدد


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و چهارم فروردین 1388ساعت 21:44  توسط سوگند | 

دسر شكلات

موادلازم:

خامه  300 گرم
شكلات  200 گرم
شكر  نصف فنجان
زرده ي تخم مرغ  4 عدد
رنده ي پوست پرتقال  يك قاشق مرباخوري
كره  50 گرم

طرز تهيه :


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و چهارم فروردین 1388ساعت 21:12  توسط سوگند | 
ژله توت فرنگي | دسرها

مواد لازم :   

تره  1500 گرم
شكر  2 فنجان

 طرز تهيه


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و چهارم فروردین 1388ساعت 17:39  توسط سوگند |