X
تبلیغات
شکلاتی - بنیه میگو (پفی) با سس تارتار- فاطمه شیرازیان
نیه میگو (پفی) با سس تارتار- فاطمه شیرازیان
 
مواد لازم
میگوی پاک کرده 1 کیلوگرم - لیمو ترش 1 تا 2 عدد- شیر 2/1 پیمانه- ماء الشعیر 3/1 پیمانه + 1 قاشق سوپخوری - محلول زعفران 1 قاشق سوپخوری- سس تند (تاباسکو) 1 قاشق چایخوری- پودر خمیر ترش فوری 1 قاشق سوپخوری- فلفل قرمز یا پاپریکا 4/1 قاشق چایخوری- آرد سفید 1 پیمانه - سفیده تخم مرغ4 عدد- نمک و فلفل به مقدار لازم- جعفری چاپ شده 1 قاشق سوپخوری- فیله گوجه فرنگی ریز خرد شده 1 قاشاق سوپخوری - آرد اضافی به میزان لازم - روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم - سس تار تار 1 و 2/1 پیمانه
برچسب عنوان2
مقدار عنوان2
 
چگونگی تهیه
میگوهای شسته شده را به آب لیموترش ونمک آغشته نمایید و با دست زیر و رو کنید و برای 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود. کلیه مواد را غیر از (سفیده تخم مرغ) با ویسک (مفتول سیمی) بزنید تا مخلوط شود سپس آرد را بتدریج اضافه بزنید تا یکدست شود. در ظرفی دیگر سفیده های تخم مرغ را با کمی نمک بزنید تا سفید و سفت شود سپس با مایه فوق مخلوط نمایید. «غلظت مایه مانند ماست باشد» سپس در ظرف محتوی مایه را گذاشته و برای یکساعت در هوای معمنولی (30 درجه) استراحت دهید سپس جعفری و فیله گوجه فرهنگی ریز خرد شده را اضافه مخلوط نمائید. ابتدام یگوها را در آرد سفید غلتانده دم آنرا در دست گرفته در مایه بنیه فرو برده سپس در روغن شناور داغ شده سرخ نمائید و با سبزیجات مورد نظر تزئین و با سس تار تار سرو نمائید.
+ نوشته شده در  سه شنبه پنجم آبان 1388ساعت 15:41  توسط سوگند |