پیراشکی کرمدار

 


مواد لازم :
آرد خمیر : 3 پیمانه
آب ولرم : یک ونیم پیمانه
روغن مایع : یک چهارم پیمانه چایخوری
مخمر  : یک قاشق چایخوری
شکر: 1 قاشق سوپخوری
نمک : کمی

کرم وانیل
آرد ذرت : 1 قاشق سوپخوری
شیر : 1 پیمانه
وانیل : یک دوم قاشق چایخوری
شکر : یک دوم پیمانه


طرزتهیه :
درظرف گودی آرد را ریخته و نمک را به آن اضافه کرده سپس آب ولرم و مخمر شکر را در لیوان مخلوط کرده وبه آرد اضافه می کنیم سپس روغن را نیز اضافه می کنیم و مواد را به مدت 20 دقیقه خوب ورز می دهیم در حدی که خمیر به دست نچسبد سپس ظرفی را با کمی روغن چرب کرده و خمیر را به مدت 25 دقیقه درآن همراه با درپوش حوله ای استراحت می دهیم سپس خمیر را روی سطح صافی پهن کرده و با قالب گرد آن را قالب می زنیم و خمیر های آماده را روی سینی چرب شده به مدت25 دقیقه استراحت می دهیم بعد در روغن داغ وغوطه ور آن را سرخ می کنیم تا کاملا برشته شود .
در ظرفی آرد را باشیر سرد مخلوط کرده ووانیل و شکر را به آن اضافه می کنیم روی حرارت قرار می دهیم خوب هم می زنیم تا به غلظت مناسب برسد . سپس از این کرم باقیف در وسط پیراشکی های سرخ شده قرار می دهیم و آن را سرو می کنیم .

نکته:میشه به جای آرد ذرت از ارد سفید مخصوص شیرینی پزی استفاده کرد ولی ارد ذرت غلظت خوبی به کرم می دهد

+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و پنجم فروردین 1388ساعت 10:56  توسط سوگند |