کیک لاوا

کیک لاوا
شکولات نیمه تلخ 280گرم

کره 180 گرم یا 4.5 پ

تخم مرغ 8 عدد

1و 1.4 پ آرد

و 1و 1.4 پ شکر

فر را روی 350 گرم و قالب کبک یزدی رو چرب و آماده کنین.

کره و شکولات رو روی بخار کتری یا در مایکروویو ذوب و مخلوط کنین

شکر و تخم مرغ رو زده و کرم رنگ که شد آرد رو اضافه کنین( آرد کیک یا 3صفر)

بروش دورانی شکولات رو با آرد و تخم مرغ مخلوط و هم بزنین.

در قالبها 2.3 پر و برای 12-8 دقیقه بپزین.

کیکها باید در حدی بپزد که وسطش شل بماند. بهمین علت به کیک لاوا یا آتشفشانی نامیده میشوند. برای سرو کردن گرم با بستنی وانیلی یا /پودر قند و توت فرنگی /یا خامه سرو شود.

برای ولنتاین یکی از کیکهای مورد علاقه است که میتونین ازش لذت ببرین.

اینم عکسش...............


Image and video hosting by TinyPic

+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و پنجم فروردین 1388ساعت 11:3  توسط سوگند |