X
تبلیغات
شکلاتی - پلمبیر

پلمبیر


.

مواد لازم:
خامه                    400 گرم
شکر                    150 گرم
آناناس خرد شده   200 گرم
آب کمپوت آناناس    80 میلی لیتر
تخم مرغ               4 عدد
گردوی خرد شده    50 گرم
خلال پسته           50 گرم
اسانس آناناس       3 قطره
پوست لیموترش رنده شده  1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
زرده ها را با 50 گرم از شکر در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
 آب کمپوت آناناس را گرم کنید و به شکر و زرده اضافه کنید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید(روش بن¬ماری) و شروع به هم زدن کنید تا زرده ها کاملاً سبک شوند.
 بعد اسانس آناناس و پوست لیموی رنده شده را نیز اضافه کنید.
سفیده ها را جداگانه در یک ظرف تمیز بریزید و با همزن بزنید. بعد از اینکه سفیده فرم گرفت 50 گرم از شکر را کم کم به آن اضافه کنید.
خامه را هم با 50 گرم باقیمانده شکر بزنید تا فرم بگیرد و در آخر، مخلوط زرده، سفیده و خامه را با هم ترکیب کنید. دقت کنید که به صورت دورانی و با لیسک (قاشق مخصوص) آنها را مخلوط کنید.
در این مرحله، آناناس خرد شده، گردوی خرد شده و خلال پسته را اضافه کنید. کف یک قالب لوف* با اندازه 23 در 12 سانتیمتر را با یک نایلون کاملاً بپوشانید و پلمبیر را داخل آن بریزید.
قالب پلمبیر را یک روز داخل فریزر قرار دهید.
با این مقدار مواد برای 10 تا 12 نفر دسر تهیه می شود.

نکته1: پلمبیر به سه حالت تهیه می شود؛ بعضی به تنهایی با زرده، بعضی به تنهایی با سفیده و بعضی با مخلوط زرده و سفیده آن را درست می کنند. در صورتی که به تنهایی از سفیده استفاده می شود شکر و آب آناناس را پنج دقیقه بجوشانید تا شربت غلیظی درست شود و بعد از اینکه سفیده ها را زدید با همزن شربت داغ را کم کم به آن اضافه کنید.
نکته2: در صورتی که زرده و سفیده را جدا کنید و سفیده را جداگانه با همزن بزنید، این روش باعث می شود که پلمبیر شما قدری لطیف تر و پف دار شود و در عین حال خیلی زودتر آب می شود. بنابراین اگر خواستید که پلمبیر شما دیرتر آب شود می¬توانید زرده و سفیده را با هم (تخم مرغ کامل) را با همزن بزنید و می توانید این عمل را به صورت غیر مستقیم (بن ماری) انجام دهید.

*قالب لوف قالبی به شکل مستطیل با ارتفاع 10تا 12 سانت است که در اندازه های مختلف وجود دارد.

+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و هفتم فروردین 1388ساعت 17:38  توسط سوگند |